Cautare

24982 de rezultate pentru "copiii lui dan bitman" (4.10 secunde)
'Un sondaj de opinie realizat de institutul CCSB, al lui Dan Voiculescu, si dat publicitatii la Antena 3 ascunde unele mici o surprize si ar putea deschide drum unor speculatii de toata frumusetea, in perioada urmatoare.
Cererea DNA privind incuviintarea retinerii si arestarii preventive in cazul lui Dan Sova nu trece de Senat, fiind intrunite 79 de voturi pentru, 67 impotriva, 5 abtineri, pentru aprobare trebuind 85 de voturi favorabile.
Presedintele Organizatiei Judetene a PSD Galati, Dan Nica, sustine ca ceea ce se intimpla la CJ Galati a intrat in atentia euroobservatorilor PSD.
Dorica si Tiberiu Dan au deschis Centrul de boli rare NoRo din Zalau pentru a ajuta copiii care sufera. ... Dorica si Tiberiu Dan sunt doi oameni inimosi pe care i-am cunoscut la Scoala de boli rare Noro, din Zalau.
Un mare scriitor il DESFIINTEAZA pe Nicusor Dan: ... Denisa Miron) Declaratiile lui Nicusor Dan, presedintele Uniunii Salvati Romania (USR) l-au facut pe scriitorul Vasile Ernu sa ia atitudine in semn de solidaritate cu cei saraci si sa ii dea o replica dura prin intermediul unui baiat din Teleorman:
Pastorala de Sfintele Pasti 2016 a Patriarhului Romaniei - text integral Ucenicii lui Christos - Martori si vestitori ai Invierii Lui si Imi veti fi Mie martori in Ierusalim, in toata Iudeea si in Samaria si pana la marginea pamantului!
Conservatorii au anuntat ieri ca sprijina orice formula politica in masura sa duca la scoaterea PD, "partidul-stat al lui Basescu", de la guvernare si la izolarea democratilor pe esichierul politic romanesc.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, reafirma sprijinul partidului pentru vicepremierul si ministrul de Interne, Dan Nica, si sustine ca o eventuala suspendare a acestuia cu doua luni inainte de alegeri pune in pericol buna desfasurare a alegerilor.
Dan Bittman renunta la Ministerul Finantelor. ... Demisia lui Bittman vine la aproape patru luni de la plecarea din Ministerul de Finante a lui Andrei Gheorghe, fost sef al Biroului de presa al ministrului Vladescu.
HotNews a publicat o stire despre o decizie controversata a unui complet de judecata in procesul lui Dan Voiculescu, pe care o puteti citi in continuare.
- La Teatrul National Bucuresti invit cu mare placere publicul la toate spectacolele si in mod special la cele in care joc, Visul unei nopti de vara, in regia lui Felix Alexa, Molto gran impressionne, Comedia Norilor, Sanziana si Pepelea, toate trei in regia lui Dan Tudor.
Nu ma preocupa si nu ma intereseaza Dan Diaconescu, nu ma intereseaza partidul lui Dan Diaconescu, nu ma intereseaza atacurile lui Diaconescu la adresa lui Oprescu.
Alianta "Dreptate si Adevar" Gorj tremura din toate incheieturile, liderii locali ai PNL si PD sicanandu-se si amenintandu-se cu orice prilej, ultima bomba fiind lansata pe piata de Dan Morega, liderul PNL Gorj, care a spus ca va dispune controale in urma carora sa fie inlocuiti pedistii cu functii de conducere.
Basescu il numeste premier pe Emil Boc si Blaga a facut pact cu Dan Diaconescu Membrii USL au primit de la conducerea centrala temele si mesajele pe care trebuie sa le transmita public.
Cearta pe bani intre Dan Diaconescu si Gigi Becali. ... Omul e nebun Dan Diaconescu sustine ca Gigi Becali ii datoreaza bani si chiar are o factura pentru aceasta datorie.
Dan Condrea, o moarte ciudata. Lista milionarilor romani care au murit in conditii stranii DAN CONDREA, PATRONUL HEXI PHARMA Moartea patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, a venit ca un soc si ridica multe semne de intrebare.
"Dan Voiculescu a inceput rafuiala cu PSD". 'Institutul CCSB, patronat de magnatul Dan Voiculescu, a realizat, in perioada 3-7 decembrie, un sondaj de opinie national care masoara intentiile vot si increderea in politicieni.
Ce scenariu il devasteaza pe Traian Basescu Partea presei care i-a scris osanale lui Traian Basescu de la declansarea suspendarii din vara acestui an a fost in ultimul timp, pe rand, strabatuta de curentul indoielii, cu privire la pozitia presedintelui dupa scrutinul legislativ de duminica.
Inca putin si Mos Craciun isi face aparitia cu sania lui magica, trasa de reni si plina de cadouri. ... In fiecare an copiii ii scriu lui Mos Craciun cel putin o dorinta, el citeste toate scrisorile si aduce daruri minunate tuturor.
DAN D. ... Martorul a apreciat ca erau mai inalti decat noi copiii, cu un cap de om, deci cam de 1,30-1,35 metri”. ... Si copiii au pornit spre vizitatori, tinandu-se strans de maini. Prietenii lui George se numeau Fanica si Marcel.
google-analytics.com